Diensten

Met de Disneyland Paris Shuttle stapt u altijd in een onberispelijk en zorgvuldig onderhouden topvoertuig. Als u een Disneyland Parijs Shuttle neemt voor een rondreis tussen de luchthaven en Disneyland Parijs. U kunt met een gerust hart één of meer voertuigen met chauffeur reserveren, alleen voor uw reizen,

 

Confort

Disneyland Paris Shuttle biedt u, attent, ervaren, meertalig, een enorme vloot van prestigieuze voertuigen, een flexibele en attente organisatie. Voor al uw persoonlijke of professionele reizen. We willen uw reis zo aangenaam mogelijk maken. Allereerst gaat het door de voertuigen die we aanbieden van sedan tot minibus.

 

Bestelwagen, Berlijn of Minibus beschikbaar

Wij bieden pakketten aan voor de levering van onze chauffeurs op het Disney park en de Parijse regio voor al uw uitstapjes, excursies, winkelen, sightseeing of huwelijksceremonies.Disneyland Parijs shuttle tarieven zijn vaste pakketten zonder extra kosten, maar zijn afhankelijk van hoe lang ze beschikbaar zijn, per uur of zelfs van dag tot dag. Voorafgaand aan elke reservering sturen wij u een offerte of een voorstel.

Vervoer van gezinnen met kinderen

Disneyland Paris Shuttle biedt autostoelen die zijn aangepast aan uw kinderen voor het comfort dat een kind nodig heeft tijdens de reis. Onze kinderzitjes en autostoeltjes houden uw kinderen veilig en comfortabel tijdens het rijden. Dit zorgt voor een betaalbare en veilige reis. Neem contact met ons op voor een beter aanbod. Boek een reis tegen een vaste prijs via ons online. Krijg een snelle reactie via het online formulier. Met een vaste prijs kunt u gebruik maken van ons Van, Sedan of Minibus netwerk met een betrouwbare en veilige service.

 

Bestelwagen, Sedan of Minibus voor zaken in Disneyland

Parijs of luchthavens Wij verzorgen ook uw langeafstandsreizen vanuit Disneyland en de hele omgeving van Parijs. De berekening van deze routes is volgens uw verzoek, wij stellen een niet-bindende en aangepaste schatting voor u op. Disneyland Paris Shuttle biedt bedrijfsleiders de verhuur van Van, Sedan of Minibus met Parijse chauffeurs en Parijse luchthavens aan voor hun klanten en werknemers, voor elke persoonlijke of professionele reis, ongeacht de bestemming.