Parijs is ongetwijfeld een van de mooiste bestemmingen ter wereld, een prachtige vakantiebestemming, de "meest romantische stad ter wereld". Parijs is ook de hoofdstad van de mode, het vermaak en de cultuur.
 
 
 
Beleef een onvergetelijke vakantie tijdens uw verblijf met
 
 Onze transportdienst in Disneyland Parijs biedt u pakketten aan voor luchthaventransfers. Wij garanderen transparantie en gemoedsrust tijdens uw transfer, want wij bieden een van de beste diensten in de hoofdstad.
 
 
 
Zodra u uw bagage op de luchthaven heeft gezet, laat u zich door ons vervoeren. Wij bieden u een aangename en zeer comfortabele transportservice van de luchthaven van Parijs naar uw hotel op Disneyland of vice versa en dit tegen een redelijk tarief.
 
 
 
Met de Disneyland Paris Shuttle zijn veiligheid en comfort gegarandeerd. We hebben een breed scala aan grote en ruime, comfortabele en recente voertuigen met professionele chauffeurs die verschillende talen spreken waaronder Frans Spaans Engels of Arabisch, we garanderen een betrouwbare en professionele service met een maximum aan comfort.